Welkom bij Oké Catering

Maaltijdservice
Bekijk ons menu

Over ons

De oorsprong van familiebedrijf Oké Catering gaat terug naar 2000 toen Sjef en Jenny Landman zijn begonnen met het laten afhalen en bezorgen van maaltijden voor thuis. Bij hen draaide alles om ambacht en persoonlijke aandacht.

Het bedrijf is ontstaan uit passie voor vers, gezond en smaakvol eten. Ze zagen dat mensen steeds drukker werden met werk- en privé afspraken, waardoor koken van gezonde maaltijden er vaak bij inschoot. Zij waren een van de eerste pioniers op dit gebied in Nederland, die voor werkenden en jonge gezinnen kookten.

Toen ik, Maureen Landman, het bedrijf in 2016 overnam, is dit concept niet veranderd. Ik zet de traditie voort door met aandacht  verse, gezonde en lekkere maaltijden te bereiden, zonder onnodige toevoegingen.

Hierdoor kan Oké Catering u de lekkerste en meest gevarieerde menu’s aanbieden.

Wat vindt de klant

"Nu 2 weken besteld. Keurig op tijd. Goede hoeveelheden en prima kwaliteit! Echte Aanrader. - Lekker eten - Goedkoop eten - Creative cuisine."

"Door mijn chronisch ziek zijn ben ik afhankelijk van maaltijdvoorziening. En wat is het fijn dat Maureen ook aan maatwerk doet! Bij de grote maaltijdorganisatie ben je gebonden aan hun assortiment, maar met Maureen kun je alle kanten op zodat je er heerlijk op los kunt variëren. Het is elke keer een verrassing en tot nu toe is alles zó lekker en goed verzorgd. Maureen is top! Dus eigenlijk zou haar bedrijf geen Oké Catering moeten heten, maar TOP Catering."

"Heerlijke verse maaltijden! Dit moet je echt eens proberen.Weer eens iets anders dan pizza of shoarma als je geen zin/tijd hebt om te koken. Ga zo door. "